Verslag van de SAYF Zomerweek 2020

De zomerweek was in één woord: Geweldig! Als eerste willen wij jullie allemaal bedanken voor jullie gebeden en alle steun die wij hebben ontvangen. Op de velden hebben wij veel plezier gehad, maar we zouden het natuurlijk niet kunnen doen zonder de kracht van God.

Op maandag hebben we een geweldige dag beleefd. Toen we aankwamen bij de caravan, stonden er al veel kinderen te wachten. Dat was een geweldig teken! Op dinsdag en woensdag hebben we samen met de kinderen veel kleine spelletjes gespeeld. Het spelletjeskamp en de toernooiendag was een groot succes! De kinderen hebben ook enorm genoten met de waterpret. En niet alleen de kinderen zijn nat gegooid, maar natuurlijk hebben de teamleden ook een nat pak gekregen. Ook hebben de kinderen op de laatste dag enorm genoten van het springkussen.

Als vrijwilligers hebben wij genoten van het dagprogramma. Dit bestond in de ochtend uit voorbereidingen, inspirerende bijbelstudies en ook een spreker. In de avond hebben we nagepraat over de dag, spellen gespeeld en ook geluisterd naar verschillende sprekers!

Al met al, de zomerweek was ondanks de corona maatregelen een enorm groot succes! Nogmaals bedanken wij u voor uw steun en gebed. Maar bovenal mogen we God danken voor het werk dat hij door ons heeft kunnen doen.

Wie dorst heeft geef ik vrij te drinken uit de bron met water dat leven geeft. - Openbaring 21:6 b