Believe

Believe is een event dat wordt georganiseerd voor 16+'ers en ouder. We dagen je uit om na te denken over actuele en relevante thema's. We proberen je te prikkelen over wie jij bent, in relatie met jezelf, de maatschappij en God. Deze avond is voor iedereen toegankelijk, of je nu bekend bent met het geloof of misschien juist niet. Als je nieuwsgierig bent naar wat het geloof inhoud, wees van harte welkom!

Met Believe hopen we mensen die niets of weinig van het geloof afweten, op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de Here God, het geloof, de kerk en hoe je dit kan toepassen in je dagelijkse bezigheden.

Believe heeft het plan om komend jaar minimaal 2 avonden te organiseren waarin iedereen van harte welkom is. Met name diegene die meer willen weten van het geloof. Op deze avonden zal een spreker ons meenemen in een verhaal passend bij het thema wat is vastgesteld voor deze avond. Er wordt gebruik gemaakt van een live band, videoclips, hedendaagse muziek en nieuwsberichten die met het thema te maken kunnen hebben. 

Mocht je nog vragen of onduidelijkheden hebben neem dan gerust contact met ons op! We komen graag met je in contact! 

Mail naar: believe@gkvdebron.nl

 

Wie dorst heeft geef ik vrij te drinken uit de bron met water dat leven geeft. - Openbaringen 21:6 b