Beste allemaal,

Na ruim 2 jaar is het eindelijk weer zover. Op zaterdag 19 november organiseren we een bronclub dag. Dit doen we weer in samenwerking met de Vliegende Speeldoos!

 

Deze dag is bedoelt voor alle kinderen in de basisschool leeftijd. In 1 dag studeren de kinderen van groep 1 t/m 8 samen met de mensen van de Vliegende Speeldoos een musical in waarin een prachtig Bijbelverhaal centraal staat.

Deze dag, compleet met zingen, dansen en knutselen wordt afgesloten met een voorstelling voor ouders, gemeenteleden en andere belangstellenden.

Naast het aanmelden van uw kind zijn we ook dringend op zoek naar mensen die hun steentje willen bijdragen die dag! We zoeken met name:

-          Mensen die willen begeleiden bij een van de groepen kinderen. Het instuderen van het toneelstuk doet de Vliegende speeldoos. Het gaat dus echt om extra handen en ogen en het begeleiden van het knutselen!

-          Schoonmakers die tijdens de generale repetitie (rond 17.00 uur) en tijdens de voorstelling (19.00 uur) de oefenruimtes, knutselspullen, toiletten etc. willen schoonmaken!

We hopen op veel aanmeldingen van zowel kinderen als begeleiders zodat het een onvergetelijke dag gaat worden voor alle kinderen!

Je mag je aanmelden door een e-mail te sturen naar bronclub@hotmail.com

 

Namens de Bronclubcommissie

Leonie van Loon

Wie dorst heeft geef ik vrij te drinken uit de bron met water dat leven geeft. - Openbaring 21:6 b